4 spelreleaser att se fram emot 2021

Nu har april äntligen kommit och även om vårvädret ännu inte varit särskilt fint är det ett tecken på att vi går bättre tider i möte. Det vi ser fram emot mest är dock inte strandhäng och midsommarfesten. Vi är allra mest peppade på de fantastiska speltitlar som väntas komma!

Final Fantasy VII Remake Intergrade (PS5)

Det senaste tillskottet i Final Fantasy-serien Final Fantasy VII Remake Intergrade släpps den 10 juni på PlayStation 5. Det är en förbättrad och utökad version av den kritikerrosade och prisbelönta Final Fantasy VII Remake. Denna speltitel levereras med en helt ny episod där Yuffie är huvudkaraktären. I denna utökade version får vi möjligheten att spela tillsammans med nya karaktärer samt njuta av en optimerad spelupplevelse med nya combat- och gameplay-tillägg. Ett nytt äventyr som definitivt inte får missas av Final Fantasy-fantasten!

New Pokémon Snap (Nintendo Switch)

Detta nya spel ger liv till det traditionella Nintendo 64-spelet Pokémon Snap som lanserades 1999. Efter alla dessa år har Nintendo verkligen förbättrat spelet, men det klassiska narrativet består. I New Pokémon Snap ska man fotografera vilda Pokémon i deras naturliga miljöer samtidigt som man utforskar de okända öarna. Bilderna man fotograferar kan man även använda för att fylla sin egen Pokémon Photodex! Ett något mer fartfyllt äventyr gentemot att läsa gratis noveller som cirkulerar på nätet. Spelet lanseras den 30 april på Nintendo Switch, så varför inte förbeställa spelet redan nu så du vet att du får hem det i tid?

Deathloop (PS5, PC & XBOX)

Deathloop är en kommande speltitel som länge snackats om i spelvärlden. Spelet är utvecklat av Arkane Studios och planeras släppas för både PlayStation 5 och PC i slutet av maj. Xbox-versionen beräknas släppas först i nästa år. I Deathloop spelar du som en mördare som fångats i en “timeloop” som återställs varje dag. För att lyckas komma ut ur detta fruktansvärda timeloop måste du döda åtta så kallade “visionärer” som befinner sig utspridda på ön. Detta måste du göra inom EN timeloop, vilket gör spelet extremt spännande. Vi kan knappt bärga oss inför releasen i alla fall och hoppas ni är lika exalterade!

Resident Evil Village (PS4, PS5, Xbox One, Series X|S & PC)

Den nya speltiteln inom Resident Evil-serien är Resident Evil Village – men låt dig inte luras av namnet. Det är en direkt uppföljare till Resident Evil 7, så faktiskt är det den 8:e titeln i serien. Ett spel för dig som föredrar action framför rollspel, att dejta mogna kvinnor eller män framför omogna, att äta en saftig biff framför en sallad. Helt enkelt ett spel för dig som inte låter sig avskräckas från skrämmande scener och nervkittlande berättelser. Vänta länge behöver du inte heller göra för att spela denna fantastiska uppföljare i Resident Evil-serien. Resident Evil Village har release den 7:e maj!