De rikaste fotbollsspelarna genom tiderna

De rikaste fotbollsspelarna genom tiderna är ett varierat gäng. Vissa är kända namn, medan andra har gjort sina förmögenheter på mer oklara sätt. Du kan vara en av de rikaste människorna på ett annat sätt, medan du spelar bitcoin casino kan du tjäna en stor vinst och många bonusar väntar.

De 5 rikaste fotbollsspelarna genom tiderna och hur de tjänade sina pengar.

Cristiano Ronaldo är den första fotbollsspelaren på vår lista och han är också den rikaste fotbollsspelaren i världen. Den portugisiska stjärnan har samlat på sig en förmögenhet på 460 miljoner dollar genom sin lön, rekommendationer och affärssatsningar.

Den brasilianske legenden Ronaldinho är tvåa på listan med ett nettovärde på 400 miljoner dollar. Han tjänade det mesta av sina pengar på rekommendationer och har också startat en framgångsrik karriär som DJ och affärsman.

 Den brasilianske stjärnan Neymar är trea på listan med ett nettovärde på 350 miljoner dollar. Majoriteten av hans förmögenhet kommer från hans lön och rekommendationer, men han har också en framgångsrik affärskarriär.

Zinedine Zidane är fjärde på listan med ett nettovärde på 200 miljoner dollar. Den franska legenden tjänade det mesta av sina pengar på hans lön och rekommendationer. Han är också en framgångsrik tränare och har en egen klädlinje.

Femte på listan är David Beckham med ett nettovärde på 190 miljoner dollar. Den engelska stjärnan tjänade det mesta av sina pengar på sin lön, rekommendationer och affärsprojekt.

 Dessa är de rikaste fotbollsspelarna genom tiderna. Även om de kan ha olika bakgrunder och berättelser, har de alla en sak gemensamt: kärleken till det vackra spelet.