Skicka peppande hälsningar under fotbollssäsongen

Fotbollssäsongen är i full gång och alla är laddade till max. Det är något alldeles speciellt med den gemenskap som skapas under säsongen och försäsongen. Alla tar hand om varandra och hjälps åt med förberedelser inför matcher och träningsläger. Att visa uppskattning för varandra är en av grunderna i fotboll. Så varför inte skicka lite faktiskt fysiska hälsningar och paket till dina vänner inom fotbollen?

Visst kan man bli glad för ett sms eller ett mejl, men få saker slår ju ett faktiskt fysiskt paket eller ett brev med en hälsning. Att veta att någon lagt ner den där extra tiden för att du ska få kanske ett par målvaktshandskar, en fotboll eller varför inte ett par träningsshorts. Eller bara ett helt vanligt handskrivet brev som är så speciellt och ovanligt i dessa tider av online närvaro.

Man kan nästan inte tro det men ju mindre brev i skickar, desto mer paket. Därför är det faktiskt otroligt enkelt och smidigt att skicka ett paket med UPS idag. En lätt sökning bort så kan du hitta närmaste UPS access point. Det finns väldigt många runt om i hela vårt avlånga land.  

Hoppas på att få en hälsning tillbaka

Och ja, skickar man hälsningar och paket så kan man ju hoppas på att få någonting tillbaka också. Skickar någon ett paket till dig är det faktiskt minst lika smidigt att hämta upp detta på ett ställe nära hemmet. Du kan hitta närmaste pickup point på nätet oavsett om du är i Norrland eller i Skåne så kan du vara nästan säker på att hitta ett ombud nära dig. Så det är både enkelt men framför allt roligt posta och mottaga paket och brev. Speciellt när det sker så sällan att man faktiskt tar sig den tiden, så blir känslan ännu mera speciellt när det äntligen händer.