Harry Potter-upplevelser i London

Harry Potter-fans har mycket att se fram emot när det gäller London. Staden har verkligen en magisk känsla och det finns många platser som är kopplade till Harry Potter-filmerna. Här är några av de bästa Harry Potter-upplevelserna i London.

1. Besök platser som har använts i filmerna

Det finns flera platser i London som har använts i Harry Potter-filmerna.  Ett bra tips är att ta en guidad tur för att se alla dessa platser. En av de mest kända platserna är Leadenhall Market, som har använts som inramning till Diagon Alley. Det finns också flera andra platser, som Westminster Abbey och Lambeth Bridge, som har dykt upp i olika scener i filmerna.

2. Harry Potter Studios

Harry Potter Studios i London är en fantastisk plats för alla Harry Potter-fans. Här kan du se hur man har skapat de magiska landskapen och scenerna i filmerna. Du kan också se originalrekvisita och kläder från filmerna. Harry Potter Studios är verkligen ett måste för alla Harry Potter-fans.

3. Borough Market

Borough Market är en av de mest kända marknaderna i London och har faktiskt dykt upp i flera Harry Potter-filmer. Marknaden har varit i bruk sedan tusentals år tillbaka och är ett perfekt ställe för att hitta magiska ingredienser för alla dina potions.

4. Madam Malkins Robes för Alla Occasions

Madam Malkins Robes för Alla Occasions är en av de mest kända butikerna i Diagon Alley och har faktiskt funnits i London i över 100 år. Här kan du köpa alla dina harry potter-kläder, inklusive skoluniformer och magiska plagg.

5. The Leaky Cauldron

The Leaky Cauldron är en av de mest kända pubarna i London och har funnits sedan 1692. Puben har dykt upp i flera Harry Potter-filmer och är det perfekta stället att gå till för att slappna av efter en dag med Harry Potter-upplevelser i London.

Var ska man bo i London?

De bästa områdena att bo i när du reser till London är City of Westminster, Camden och Islington. Här har du nära till allt som London har att erbjuda. Om du vill bo i ett Harry Potter-inspirerat område, kan du titta på boenden i Leadenhall Market. Detta är en mycket magisk plats att bo på grund av alla de harry potter-inspirerade byggnaderna.

Det finns verkligen mycket för Harry Potter-fans att se och göra i London. Staden har en magisk känsla och det finns massor av platser som har dykt upp i Harry Potter-filmerna.

Dessutom finns det flera ställen som har harry potter-inspirerade byggnader och butiker. Med allt detta sagt, har du verkligen mycket att se fram emot när du besöker London.